blogg

Stressiga veckor

God afton. Jag vet att det har ekat lite tomt här inne på senaste men jag har varit helt slut. Förutom att jag har tagit de flesta mornar med Zoe så har jag fart och flugit mellan olika platser samtidigt som jag har behövt sortera mina tankar för att komma fram till hur jag vill att kommande tid ska se ut. Men nu är det klart och jag kommer att berätta mer om det senare 🙂

Förutom det så har jag faktiskt hunnit med att klämma in lite härligt häng med både familj och vänner. Även ett födelsedagsfirande har vi hunnit med och det var min kusins fina lilla tjej som fyllde 3 år. Zoe var ju i himmelriket med alla godsaker som serverades.

Igår hade jag myshäng med mina syrror där jag lagade en god nudelsallad med lax. Vi tryckte sedan i oss godis som om det inte fanns någon morgondag.

Jag har dessutom hunnit med lite pyssliga saker här hemma som att måla med Zoe och baka bröd. Det blev platt men väldigt gott 🙂

Ikväll blir det däremot lugnt. Jag ska äntligen få sova imorgon och det tänker jag utnyttja! (Håller tummarna för att det kommer gå vägen).

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *