blogg

Brunch & Mello

I Lördags var det planerat för både lunch och Mello. Våra grannar, där en av dem dessutom är en av mina systrars bästa vänner, bjöd in oss på en riktigt trevlig brunch med massor av godsaker.

Det var verkligen supertrevligt och vi spenderade flera timmar med skönt häng, god mat och mimosas. Framåt kvällen så drog vi alla över till oss för att kolla på mello och spela spel. Älskar sådana dagar/kvällar. När man bara kan umgås, äta gott och skratta tills man får ont i magmusklerna.

Däremot blev det inte mycket fokus på mello. Jag tyckte inte att jag hörde något bidrag som riktigt föll mig i smak heller. Får se om man kan fokusera lite mer nästa helg. Zoe verkade tycka att det var roligt däremot 🙂 Hon älskar verkligen att dansa och sjunga och hade redan värmt upp på dansskolan Lördag morgon.

Ser ni hur mycket gott vi blev serverade under brunchen? Det är dessutom en bänk bakom med mat som jag glömde ta kort på. Där fanns det croissanter, äggröra, våfflor och annat smått och gott. Men min absoluta favorit var ju lax-smörgåsen som jag plockade ihop. Jag tog en fralla med smetana, gravlax, ärtskott och picklad rödlök. SÅ god kombo!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *