blogg,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Lägga Pussel

Man märker verkligen att Zoe är min dotter. När jag pratar med personalen på förskolan så berättar de jämt om hur hon älskar att pyssla och plocka med saker. Att hon sitter väldigt koncentrerat när hon målar former och klipper och klistrar med saker och ting. Jag själv älskade pyssel när jag var liten och minns hur roligt jag tyckte att det var att få pysselböcker med kluringar och sånt.

I Zoe’s pysselintressen så ingår det även att lägga pussel. Hon ÄLSKAR verkligen att få ihop rätt delar med varandra och kan sitta hur koncentrerad som helst under längre stunder samtidigt som hon lägger pusslet om och om igen. Dessa pyssliga sidor hos henne är självklart något jag vill uppmuntra. Jag har därför köpt hem flera ritblock, pennor, kritor och pussel.

Nu väntar det dessutom fler pussel i Budbee boxen runt hörnet då jag såg häromdagen att de har rea på just pussel hos Stor och Liten. Perfekt tillfälle att beställa hem till småttingar som tycker om att pyssla med sånt. Jag älskare för övrigt att handla på Stor och Liten över lag. Tycker att de har massor med kul för barn, bra service och snabba leveranser.

När jag tänker efter så är det faktiskt väldigt kul OCH avkopplande att lägga pussel. Kanske ska passa på att beställa hem något jag med? Fast man lär väl inte få ha de bitarna ifred speciellt länge… :p

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *