blogg

Canea

Inlägget är i samarbete med Canea

God kväll bloggen! Idag har jag suttit hemma och arbetat. Tycker verkligen det är toppen att jag nuförtiden har två kontors dagar i veckan och tre dagar att arbeta hemifrån. Nu tror ni antagligen att det är mina tre dagar med hemmajobb som jag ser som mina främsta förmåner när det kommer till detta. Visst, missförstå mig inte, jag älskar att kunna arbeta hemifrån. Men jag har arbetat 100% på distans i flera års tid, även en bra tid innan pandemin. För mig är det superhärligt att ha ett kontor att gå till igen och träffa människor. Jag är ju trots allt lite mer av en extrovert person och uppskattar att ha människor omkring mig.. Oftast. 

Sedan många år tillbaka så har jag stött på flera spännande företag dit man kan outsourca olika typer av tjänster. Jag som har en förkärlek att jobba på startups vet att man framförallt till en början kanske inte har precis all kompetens inom alla områden inhouse. Då är det verkligen super att man kan komma i kontakt med duktiga konsulter som kan hjälpa än på vägen med det som fattas. 

Canea är ett av de företag som jag tycker verkar riktigt intressant. De erbjuder både konsulttjänster, utbildningar och IT lösningar, som exempelvis system för dokumenthantering. Inom dessa kategorier finner du bland annat strategiutveckling, ledarskap, operativ effektivitet, processmodellering och projekthantering. 

De utbildningar som finns täcker flera olika områden inom bland annat arbetsmiljö, projektledning, strategi och hållbarhet. I deras katalog kan du bläddra bland massor av intressanta kurser och se när och vart dessa går av stapeln. Kurserna är något du betalar för. 

Är du däremot intresserad av att lyssna på dem helt kostnadsfritt så kan jag rekommendera deras webbinarium som är aktuella vid flera tillfällen under hösten. Själv är jag väldigt nyfiken på att ansluta mig till det seminarium som hålls den 23e September och 17 November om Digitaliserade processer. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *