sömnschema bebis
blogg,  Livet som mamma

Sätta upp rutiner och sovstunder för bebis

Med både Zoe och Maia har jag verkligen varit sämst på att sätta upp rutiner tidigt. Jag har känt det lite som att min bebis får sova när hon behöver det helt enkelt. Jag tycker att det har fungerat bra de första månaderna och har lärt mig att se tidiga trötthetssignaler för att lägga bebisen för en sovstund.

När de båda börjat närma sig halvåret har jag dock försökt att börja sätta mer rutin på sovstunderna. Det har hjälpt mig att planera mina dagar och veta när jag kommer att kunna få en stund för mig själv.

Till det har jag hittat en hemsida som ger ett hum om vilka tider och hur mycket bebisen bör sova beroende på dess ålder. Tycker att dessa scheman man får fram när man fyller i barnets ålder i månader har fungerat på pricken. Det är detta sömnschema hos Motherhood.se.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *