blogg

2022

Förra året uppnådde jag flera av de mål jag satt inför året. Men inte alla. Däremot brukar jag inte ha endast nyårslöften längre. Jag ser varje ny Månad, vecka och dag som ett tillfälle att starta en ny resa mot mina mål. Ibland lyckas jag och ibland inte. Men då tar jag bara nya tag och börjar om igen. Antingen med samma mål som innan eller så justerar jag dem lite om jag känner att det passar mig bättre och gör det lättare att nå målen.

Nedan kommer ett litet handplock av de löften jag har satt till mig själv inför det kommande året.

Hitta på mer aktiviteter med Zoe har jag redan börjat med. Efter att ha testat dans under fyra veckors period i höstas så har jag bokat in en hel termin nu till våren då Zoe älskade det. Vi dansar dessutom massor tillsammans här hemma och över på olika rörelser. Man märker att hon är en liten latina när det kommer till att dansa!

Utveckla min kreativitet är något jag velat göra länge men känner att jag inte alltid finner tid. Jag har alltid varit duktig på att teckna och skapa saker men jag känner att jag har tappat det lite med åren. Men detta år ska jag försöka att finna mer tid till att utveckla mina skills.

Tro mer på mig själv. Denna punkt är en del av något mycket mer. Jag jobbar ständigt med att utveckla och landa i mig själv. Jag har den dåliga förmågan att ibland tvivla på mig själv. Speciellt när det kommer till saker som jag faktiskt kan och är bra på. Det sitter ett litet spöke från förr i mitt huvud och försöker övertala mig att jag inte är så bra som jag tror. Detta spöke är något jag försöker driva ut ut mitt huvud för gott.

Ta hand om mig själv bättre är en väldigt bred punkt som jag tror att alla borde fokusera på. Att ta hand om sig själv kan handla om att stressa ner, inte sätta för mycket press på sig själv, äta mat som är bra för just min kropp och tillåta mig skälv att bara vila ibland. Fokusera på sånt som JAG mår bra av och lyssna på min kropp och magkänsla.

Meditera mera går hand i hand med punkten ovan. Det är verkligen den ultimata avslappningen. Och tro mig, det gör susen! Men det ger samtidigt så mycket mer än bara avslappning beroende på vad du vill uppnå med din meditering.

Läsa mer böcker är något jag har tänkt på länge att jag måste göra. Jag har perioder då jag läser innan läggdags och så blir det alltid lite mer läsning under sommaren. Jag vill försöka få det till en vana igen att läsa innan läggdags. Det är så mycket mer avslappnande och ger så mycket bättre sömn än att se på serier. Jag har även för vana att sova tidigare när jag byter ut skärmen mot en bok.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *