hälsosam frukost
blogg

Nu börjar det nya året på riktigt

Det är nu som det känns som att det nya året börjar på riktigt. Förra veckan känns mer som ett litet förspel av det nya året med trettondagsafton och allt som hör där till. Däremot var det skönt med en mjukstart. Jag låg nämligen nedbäddad i mega hög feber under mellandagarna. Blev frisk lagom tills nyår som vi spenderade hos min syster och hennes sambo. Som vanligt blev det inte bara en natt som vi stannade över utan tre nätter.

Efter det har det varit jobb varvat med snölek och häng med vänner. Förra veckan var vi faktiskt på middag två gånger hos samma familj. Man blev bortskämd!

Nu ser jag faktiskt fram mot en vecka tillbaka i den vanliga vardagen igen samtidigt som jag längtar massor till nästa helg. Vi får nämligen besök från Malta då under 9 hela dagar. Det enda jag är lite nervös över är hur Zoe kommer att reagera när det dyker upp en man här i huset som ska få låna hennes rum under dessa dagar. Jag har en känsla av att den bestämda lilla damen inte kommer att uppskatta att någon annan ska låna hennes säng.

Hur kul är det förresten inte att leka ute i snön? Det är ju fantastiskt kul att bygga en massa saker i snön, speciellt när Zoe är med och hjälper till.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *