goda mackor
blogg

Orimligt trött

Det är det jag känner att jag har varit på senaste. Iallafall de flesta dagar. Maia håller på att få sina första tänder och vaknar allt mellan 3 gånger till en gång i timman hela nätterna. Att ta tupplurar när hon sover är dessutom omöjligt. Inte nog med att jag har svårt att sova på dagen, men Maia lyckas pricka in sina tupplurar då jag hämtar och lämnar Zoe på förskolan. Typiskt va?

Dessa mornar är jag däremot lite extra tacksam över en av alla presenter jag fått av min partner genom åren. Nämligen min kaffemaskin. Längtar varje dag efter min morgonkaffe gjort på nymalda kaffebönor från Arvid Nordqvist mörkrost. Efter att ha plogat igenom diverse kaffebönor så har jag kommit fram till att dessa är mina absoluta favoritbönor. Kaffet blir dessutom fantastiskt gott i min kaffemaskin.

Trots att jag är extremt trött dessa dagar så lyckas jag oftast med att hitta lite extra energi. Den kommer nog främst från att jag försöker få i mig så mycket näring som möjligt vid varje måltid, att jag hittar lite tid till träning några gånger i veckan samt min naturliga rastlöshet som gör att jag har svårt att sitta still och inte göra något.

Nu börjar jag dock bli väldigt trött på att ständigt vara trött. Är taggad på så mycket och har sjukt mycket planer i mitt huvud. Får se om vi kan lösa denna dåliga sömn snarast.

Jag har även påbörjat min löparkarriär igen. Försöker komma ut tre dagar i veckan och springa så långt jag orkar, och framåt går det!

One Comment

  • Netti Starby

    Vad underbart att du kan se fram emot gott kaffe varje morgon och det är viktigt. Är också väldigt trött nuförtiden och hoppas att det snart vänder. Kramis <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *