Malta

Malta dag 3

Varför vi flög till Malta just denna vecka var ju för att våra vänner Marcel och Monica gifte sig. De hade redan haft själva vigseln i Costa Rica men valde att ha mottagningen och bröllopsfesten på Malta. Ett val jag är otroligt glad över då vi inte planerar att flyga till Costa Rica än på ett tag.

Det var under Lördagen och vår tredje dag på ön som denna tillställning hölls. Vi skulle vara på plats runt 18 tiden vilket gav oss hela dagen till att gå ut och äta gott, träffa vänner och hänga vid takpoolen.

När vi sedan anlände till Bröllopsmiddagen så hade jag det otroligt roligt från början till slut. Stället var superfint, maten var otroligt god och det bara rullade in rätt efter rätt från Latin Amerika. Ceviche är redan en stor favorit och denna kan ha varit bland de bästa jag ätit. Jag hade dessutom inte kunnat be om bättre bordskamrater. Både gamla och nya ansikten som bidrog till en riktigt rolig middag.

Efterfesten hölls högre upp i byggnaden och det fanns en “magisk spegel” på plats där man kunde ta bilder tillsammans. Det bjöds på öppen bar, dans, tårta och så fick jag brudbuketten sulad i nyllet. Tror det är någon som hemskt gärna vill gå på bröllop i Sverige XD.

Framåt småtimmarna så drog festen vidare till en klubb i närheten innand et var dags för hemgång. Trots att man kände av kvällen på morgonen dagen efter så vaknade jag upp med sån härlig energi och glädje. Jag hade verkligen en helt magisk kväll.

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.