Livet som mamma

Mamma i två års tid

Igår fyllde mitt lilla lyckopiller hela två år. Hon förstår nog inte riktigt själv att hon fyllde år, men hon var riktigt glad över alla godsaker och presenter. Den största presenten är däremot försenad. Den skulle ha kommit i slutet av förra veckan men har fortfarande inte anlänt av någon anledning som bara Postnord vet. Men jag kan bjuda på en bild ifrån Jollyroom där jag köpte presenten.

Hon fick passande nog en massa tillbehör till sitt nya lilla kök. Och även om köket inte har kommit ännu så leker hon för fulla muggar med alla tillbehör.

Jag nämnde ovan att hon var glad över alla godsaker på kalaset igår. Lite för glad i dem skulle jag vilja tillägga. Inatt var det någon som gnällde över magont och ville komma upp och sova hos mamma och pappa (vilket automatiskt blir på min halva av sängen). När jag låg och sov som allra skönast efter en lång och intensiv dag så blev jag väckt av en varm spya i nacken och håret.

Helt slut i skallen fick jag tving mig upp för att duscha mig själv och Zoe, dra av alla påslakan och slänga in i tvättmaskinen och allt som hör där till. Inte det roligaste att göra klockan 03.00 på natten när man är mer trött än någonsin. Däremot så blev det massor med gos och kramar av Zoe när vi var tillbaka i sängen igen vilket gjorde det hela värt det. Och det är nog inte heller den sista sängspyan under min tid som mamma gissar jag på. Det fick mig dessutom påmind om att vi måste skaffa ett madrasskydd för vår nya säng.

/Inlägget innehåller Affiliatelänkar

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *