Livet som mamma

Sjukstuga

I Måndags började jag känna mig lite hängig och igår när jag vaknade var jag helt sänkt. Jag mådde riktigt dåligt och min huvudvärk var extrem. Kunde knappt röra mig ur sängen och då brukar jag ha svårt att sitta still normalt trots att jag är sjuk. Efter att ha spenderat ca 24 timmar i sängen så mår jag bättre idag. Fortfarande inte helt kry men betydligt bättre än igår. Min gissning är på att det är någon dagisbakterie då det är flera som ligger sjuka efter Zoes kalas i Söndags. Vilket jag dessutom hoppas på med tanke på helgens planer. Men för säkerhetsskull så inväntar vi just nu svar på coronatest.

Nu gäller det att bara ätit nyttigt och vila upp sig så mår jag förhoppningsvis bra imorgon. Däremot är det lättare sagt än gjort när man dessutom håller Zoe hemma. Extra svårt är det just idag också då hon är övertygad om att det finns ett monster i vardagsrummet. Hon hörde nämligen ett vrål ifrån hörnet längst bort i rummet. Där står det en högtalare som det råkade komma ett djurvrål ifrån just när hon gick förbi. Djurvrålet var från en barnfilm som spelades samtidigt på tvn… Så nu har jag en tjej här hemma som hemskt gärna sitter i mitt knä ungefär hela tiden.

Så i brist på annat så tänkte jag dela med mig av underbart goda maträtter som jag ätit under detta år. Det är flera av dessa som jag gärna hade haft på en tallrik framför mig just nu. Men man får väl nöja sig med det som finns hemma och det man orkar laga under dessa sjukdagar.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *