Må Bra ♥

Mina underbara mornar

Att få vakna upp på morgonen av att Zoe kryper ner under täcket för att lägga sig och mysa en stund. Att få titta på henne i mörkret och se hur hon ligger och funderar samtidigt som hon suger på sina fingrar i vanlig ordning. Det är bland det mysigaste som finns ❤. När hon väl börjar vakna till så ligger hon och pratar en stund. Och sen är det full rulle och en massa bus!

Jag är så himla tacksam för de där mysiga stunderna på morgonen. Även om jag är otroligt trött vissa mornar så är det helt klart värt att få vakna upp till det där.

När vi sedan är vakna och uppe så brukar vi göra frukost och läsa böcker tillsammans innan det är dags att göra sig iordning till förskolan. När jag väl kommer hem efter en frisk promenad så njuter jag av dagens första kopp kaffe med havremjölk innan jag sätter igång och jobbar. Har jag tid så kanske jag klämmer in ett yogapass emellan.

Det är ungefär så mina mornar brukar se ut. Sådana mornar jag ser fram emot att vakna upp till eftersom jag ser det fina i dem istället för att fokusera på hur trött jag är.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *