Everyday life

Två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker. De sista dagarna har jag spenderat med vänner och kusiner. Igår blev det ett besök i MOS där jag mötte upp en vän med hennes bebis. Shoppade en present till mamma och pappa beståendes av kaffeglas och åkte sedan hem till henne och fikade.

Jag fick även uppleva hennes lilla tjejs första steg helt själv!
Hon har gått runt med hjälp och stöd av bord och soffkanter, och vi pratade under dagen om att hon säkert kommer att börja gå helt själv snart. Helt plötslgit när vi satt i vardagsrummet och pratade så släppte hon allt och gick till sin mamma helt själv. Stort ju! Och jag fick äran att uppleva det ögonblicket tillsammans med dom 🙂

bebisar


De två senaste frågorna i Madeleines Bloggutmaning:

Jag oroar mig för klimatet, sant eller falskt?

Sant. Självklart blir man orolig över allt som händer. Om det blir så illa som många påstår att det kan bli så kan ju flera delar av jorden bli obeboeliga. Sen att det sker längre fram i tiden då man själv kanske inte finns kvar spelar ingen roll. Jag tänker på de som är barn idag och deras barn. Tycker det är hemskt när folk bara bryr sig om pengar och skiter i sånt här då det ändå inte kommer att drabba dem.

Sen å andra sidan så finns det de forskare som påstår att det inte alls är så illa som det påstås. Att jordens klimat alltid har förändrats och kommer göra det oavsett vår påverkan (exempelvis istiden).

Hur det än ligger till så tycker jag att man kan anstränga sig lite och tänka på miljön. Det skadar inte att plocka upp skräp efter sig, soppsortera eller använda miljövänliga produkter.

Något jag unnar mig är…

Gott vin, God mat, resor och shopping. Av detta så ligger nog shopping längst ner på listan. Jag shoppar dock en hel del och gillar att ha nya kläder och annat. Men att resa och äta och dricka gott är ju snäppet bättre. Att riktigt kunna njuta av livet och uppleva nya platser slår ju shopping med hästlängder, iallafall enligt mig.

Sen unnar jag mig även egentid då jag kan, det är guld värt 🙂

Vad hade du valt att unna dig om du kunde? En dyrare väska eller en resa med schysst boende till exempelvis Kroatien i en vecka?

[yop_poll id=”1″]

 

shoppa eller resa

 

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *