Everyday life,  Livet som mamma

Sömnlös natt

Gick och la mig tidigare än vanligt igår då jag var extremt trött efter en rolig helg. Somnade pladask och tänkte att jag skulle komma upp riktigt tidigt för att starta veckan på bästa sätt. Men Zoe hade andra planer. Efter att ha vaknat upp en miljon gånger så fick hon spendera resten av natten bredvid mig. Med en bebis som hela tiden ville ha bröstet och samtidigt sparka bort täcket så blev natten inte riktigt som jag tänkt mig. Men det är sånt man får räkna med ibland när man har bebis. Och jag tänker inte låta en dålig natt förstöra hela min dag eller starten på denna vecka.

Idag planerar jag att både träna, jobba och meditera. Förra veckan blev det endast 2 träningspass då jag kände mig hängig, därför får jag jobba lite extra denna vecka.

Jag har börjat spana in alla hinder som kommer att finnas med på toughest detta år. För att försöka få ett litet hum om hur jag måste träna. Men jag tänker att jag försöker träna både styrka och kondition så mycket jag bara kan och så gör jag mitt bästa sen när det väl är dags. Är riktigt peppande att ha något att träna inför faktiskt!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *