Everyday life

Soliga dagar

Här ligger graderna nu på över 30. Hade de inte behövt sötta hela landet i karantän så hade stränderna nu varit fulla av turister och gågatorna proppade med folk. Men på grund av hur det ser ut just nu i omvärlden så ekar det tomt på gator och stränder. Sedan i Lördags är det tillåtet att gå ut 1 timma om dagen med sitt barn. 1 timma innan klockan 21.00 och inom 1 km räckhåll från ditt hem. Vet ni hur underbar den där timman är? För även om det bara är en timma så får man verkligen chansen att njuta av utsikten runt strandpromenaden helt själv nästan. Det är så lugnt och fridfullt.

Någon som är superseriös under dessa promenader är Zoe. I en hel timma sitter hon och tittar runt samtidigt som hon knappt rör en min. Jag undrar om hon har glömt bort att det finns en värld utanför lägenheten? Hon har ju trots allt hunnit bli både 7 och 8 månader under karantän. Igår lyckades jag dock få henne att skratta lite i slutet av promenaden.

2 Comments

  • Joakim

    Mmm, tufft m karantän och mer stängda länder än här hemma i norr.. förstår att den timmen verkligen uppskattas, ?.. Vad stor flickan har blivit ell “stor och stor”, sedan jag tittade in iaf.. Söt är hon vart fall, önskar en forts trevlig helg.. Kramiz, ?..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *