Everyday life

Dagliga saker att se fram emot

Dagarna flyter på. Tycker både veckorna och helgerna går så himla fort. Hoppas att de ska sakta ner lite nu när graderna börjar gå upp och man kan hitta på mer utomhus. Dagar som ser likadana ut flyter alltid ihop och gör att tiden känns snabbare. Vilket jag inte vill. Jag vill njuta av varenda dag, vilket jag i och för sig gör på mitt eget sätt. Varje dag ser jag fram emot:

 • Att få krama om och mysa med Zoe. Hennes kramar är det bästa jag vet och jag älskar när hon håller mina kinder i sina händer och tittar på mig innan hon ger mig en puss. <3
 • Första koppen med kaffe. Jag njuter verkligen av varenda droppe!
 • Lunchträningen. Att få komma ut på en joggingtur, stanna till vid ute-gymmet och sedan jogga hem är något jag ser fram emot nästan varje dag. Har kommit iväg nu både Måndag och Tisdag. Kanske blir en vilodag imorgon men vi får se.
 • Alla goda vegetariska middagar jag lagar. Har blivit så himla mycket gott på senaste.
 • När en vanlig vardag tar en annorlunda riktning och det blir häng med grannar samtidigt som barnen får leka och man äter något gott.
 • Min egentid med tjejiga serier innan läggdags. Vi har serier som jag och Luis kollar på tillsammans och så har jag serier som jag tittar på själv. Det senaste halvåret har sett ut ungefär såhär:

  Mina serier
  – Once upon a time
  – Emily in Paris
  – Ginny And Georgia
  – Never have i ever
  – Trinkets

  Mina och Luis serier
  – The office
  – Mandalorian
  – WandaVision
  – Falcon and the winter soldier
  – 30 Rock

Sen finns det en massa som jag ser fram emot de närmsta månaderna, men det är viktigt att leva i nuet och ha saker att se fram emot dagligen. Även om det bara är något litet. Nu ska jag ta mig en kopp te och krypa ner i sängen framför Trinkets. Älskar att bara slappna av riktigt mycket och andas ut under mitt underbara tyngdtäcke innan det är sovdags.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *