Everyday life

April – Påsk

April Månad har verkligen bara susat förbi. Men det har ju varje månad gjort hittills detta år kan jag tycka? April blev lite extra speciell däremot då man fick lite ledigt i mitten och kunde spendera tid med nära och lära på landet. Mitt sommarställe är något som jag är otroligt tacksam över att ha. Framförallt för att det är ett perfekt ställe för barnen att springa runt och leka på.

Påsken detta år blev dessutom lite extra speciell få det är första året som Zoe fattar lite mer om vad påsken handlar om. Eller ja det vet jag väl knappt själv. Nu menar jag mer att Zoe förstår vem påskharen är och att hon kan delta mer aktivt i påskpyssel och äggjakt. Så ungefär samma kunskapsnivå om påsken som jag har då.

I år fick vi även besök av påskharen och det var riktigt poppis bland barnen!

En annan poppis lek bland oss vuxna var att vi fick leta efter bubbelflarror istället för påskägg. Tre stycke flaskor låg gömda någonstans på tomten där en flaska var extra speciell då den även hade ett påskägg. Den som hittar den flaskan får innehållet i påskägget (vilket var en massa trisslotter i år) och sedan ansvara för nästa års jakt.

Sista dagen på landet så kom även jag och kusin Rikard ut på en kanottur. Det var helt stilla på vattnet och solen värmde så pass mycket att jag endast behövde ha på mig t-shirt (och byxor då, jag var ju inte naken i övrigt).

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *