Everyday life

10 Dagar

Vi är nu 10 dagar in på det nya året och vi har endast 4 dagar kvar här i Costa Rica. Denna månad har bara svischat förbi och det känns lite trist att lämna alla här. Men nu kommer vi inte vänta lika länge som sist innan vi flyger hit igen nästa gång. Målet är att besöka Costa Rica minst en gång om året.

De senaste dagarna har vi bara umgåtts med familjen och tagit det hyfsat lugnt. Ätit ute massor och haft det trevligt. Imorgon eller övermorgon bär det av mot Guanacaste där vi spenderar de sista dagarna innan vi tar flyget därifrån mot Kanada och sedan vidare mot Europa.

Jag och Luis brukar säga att vi oftast kör på en evig sommar. Vi reser till platser där det är sol och värme under större delen av vintrarna och håller oss i Sverige när det är vår och sommar. Drömmen skulle ju vara att kunna fortsätta så livet ut. Fast lite svensk vinter sitter ju inte heller helt fel. Är det riktigt mycket snö ute så är det ju otroligt vackert och mysigt. Man blir dessutom lite småtrött på solen efter ett tag. Har inte alls samma sug att steka dagarna i ända som jag hade i mina yngre dagar. Håller mig mestadels inomhus eller i skuggan faktiskt tills klockan passerat 16.

Nu for inlägget iväg till en massa småprat. Det jag vill säga är att vi har haft en mysig start på 2020. Nu lämnar vi snart detta underbara land och återgår till lite mer vardag i Europa. Vi har mycket tankar om vad som kan tänkas ske detta år, men som vanligt ingen fast plan. Är det något vi har lärt oss de senaste åren så är det att saker och ting verkligen kan ändras från dag till dag, både på gott och ont. Och livet är ju trots allt ett äventyr och jag måste säga att jag verkligen har njutit och tagit tillfällen i akt till nya äventyr hittills i livet. Är det något jag lärt mig så är det att om du är du nyfiken på något så testa! (Nu menar jag självklart inte droger och sånt :p). Men vare sig det är en ny sport eller en flytt utomlands. Det värsta som kan hända är att du inte gillade det och då slutar eller återgår till det normala igen. Ta till vara på alla möjligheter och följ dina drömmar. Gör det som känns rätt för just dig ❤

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *