Everyday life

Oturens otursdag

Igår eftermiddag tog vi flyget hemåt från Costa Rica. Vi flög med Air Canada precis som på ditvägen och de lyckades även denna gång slarva bort vår barnvagn under flygresan.
De har alltså slarvat bort barnvagnen 2 av 2 gånger som v flugit med dem. Så nu får vi se när den återfinns.

Efter att ha anmält barnvagnen försvunnen så skulle vi äntligen lämna flygplatsen. Då kommer två vakter och stoppar oss på grund av drönaren. De vill först se licens, men det behövs inget här, samt att Luis kan alla regler kring flygning av den. Så då vill de se kvitto på den istället. De säger att alla elektroniska prylar som man inte kan bevisa att man köpt inom Europa ska man betala skatt på… Suck… Till slut lyckades vi även ta oss förbi det också.

Väl på vägen mot våra vänners lägenhet tar vi tåget åt fel håll och får byta vilket resulterar i en längre resa. När vi sedan går med alla resväskor så pajar hjulen på den största och tyngsta väskan och den går inte att rulla längre..

Han som arbetar som portvakt nere i lägenheten är dessutom inte på plats under de timmar som vi anländer vilket gör att våra vänner inte kunnat lämna nyckeln till han.

På plats i lägenheten ska vi boka tågbiljett härifrån. När vi väl har valt en biljett med helt ok pris (vi är lite sent ute) och ska betala så uppdaterar dem priset och höjer biljetterna med ca 150 kr styck..

Asså vad är oddsen att precis ALLT går fel under en och samma dag? ? En dag då vi dessutom har flugit i 16 timmar och är helt jetlaggade. Har ni också sådana dagar ibland där allt bara går fel?

Well, imorgon är det en ny dag ❤ ? Vi har iallafall haft en trevlig kväll med en god middag. Nu ska jag ta igen all förlorad sömn!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *