blogg

En helg på landet

Zoe åkte med morfar och co med ner till landet i Onsdags kväll. Själv bokade jag tåg ner Torsdag morgon att ta tillsammans med bebisen (nej, hon har fortfarande inget namn).

Då jag har en extravagn på landet så släpar jag aldrig med mig vår vagn fram och tillbaka ner och reste därför med bebisen i bärsele. Tunnelbana – Tåg – Tåg – och sedan bil från tågstationen tillsammans med min pappa som kom och hämtade upp oss.

Det mesta av resan gick riktigt bra faktiskt. Det var under tågresa nummer två som det blev en del pip och skrik. Dock inte under hela och den resan var bara på 45 minuter så det var helt ok. Tycker bebisen var riktigt duktig på att resa med tanke på att hon varken åkt tunnelbana eller tåg tidigare.

Höstmarknad i sommarvärme

Vi hade helt fantastiska dagar på landet. Sommaren var ju typ tillbaka och vi njöt riktigt mycket av det fina vädret. Jag hann dessutom med en hel del saker som jag inte gjort under sommaren på grund av det dåliga vädret.

En av dagarna så tog vi färjan från Gränna över till Visingsö. Det var höstmarknad/skördemarknad där. Då marknaden var över hela ön så traskade vi runt där större delen av dagen innan vi åkte tillbaka mot Gränna för middag.

Det blev lite mysig shopping, men främst så njöt jag av den vackra naturen, härliga miljön, och att det inte fanns några mygg där? Med tanke på vilken mygginvasion det har varit på senaste så var jag väldigt förvånad över att inte skåda en enda mygga på ön.

Bebisen var mestadels nöjd och Zoe hade en toppendag! Inte för att att det var fint väder eller för att naturen var vacker. Nejdå, det som gjorde hennes dag var att hon fick köpa glass två gånger under vårt besök på Visingsö!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *