blogg

Dagar på landet

På Onsdag har jag varit nere på landet i en hel vecka redan. Det känns det verkligen inte som.Trots att jag jobbat härifrån under dessa dagar så får man ett helt annat lugn inom sig än hemma i Stockholm. Man kommer ut på mysiga skogspromenader under luncherna, man är ständigt omgiven av natur och vi har diverse avdelningar här att slappna av på efter jobbet. Idag tänkte vi till exempel köra en liten Bastu AW.

Det har även flyttat in en Nisse hos oss på landet. Zoe är där med jämna mellanrum och knackar på för att se om Nissen kommer att öppna. Men den sover mest säger hon.

Sen måste jag säga att jag verkligen älskar de tidiga mornarna här. Månen lyser så himla vackert över Vättern när man kommer upp. Och det har dessutom nyss varit fullmåne.

I Lördags var vi ute och åt och tittade på en livespelning. Det var jag min mamma och kusin Rikard som drog iväg medans Morfar och Zoe hade hemmakväll. Härom dagen gick dessutom Zoe runt hela dagen och berättade att “Bompa” är hennes pojkvän. Man kan ju inte annat än att vara en stolt svärmor.

I Söndags tog vi en utflykt till Vadstena och sedan blev det lunch vid Ladugård 206. Så himla mysigt ställe som även är en delikatessbutik och inredningsbutik. Alltid kul att besöka dem för att shoppa lite och äta gott.

Annars hänger jag mest på landet nu (bild med bocken av gran). Det är fullt med julpynt överallt och för bara någon timma sedan kom det även snö igen. Jag önskar verkligen att jularna kunde vara som när man själv var liten, fulla av snö! Det var ju meterdjup snö back in the days och det fanns ju inget roligare än att bygga snögubbar, grottor och snöfort när man var liten. Jag kunde till och med spendera timmar ensam utomhus med att bara leka i snön. Jag minns att jag var lite smått besatt av labyrinter och gärna byggde sådana i snön :p

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *