Skönhet

Nordic Beauty Bar

Inlägget är ett samarbete med Nordic Beauty Bar.

Är det något jag fullkomligt älskar så är det naturlig hudvård och skönhet. Jag brukar alltid tänka att det man smetar på utanpå kroppen också kommer att hamna inuti kroppen. Trots att jag alltid föredrar att handla helt naturlig skönhetsvård så är det inte alltid särskilt lätt att veta exakt vart man ska handla och vilka produkter som faktiskt är naturliga. Då är det bra att det finns butiker som endast fokuserar på organisk och naturlig hudvård. Du vet med andra ord att när du handlar hos dem så är det endast sådana produkter som finns bland deras utbud.

nordicbeautybar.com är en sajt som erbjuder just detta. Här hittar du massor av produkter som är både organiska, veganska och naturliga. När du handlar hos dem så gör du också ett medvetet val för b¨åde dig själv och vår planet. De säljer rena produkter helt utan mellanhänder.

Två märken som jag tycker är extra intressanta hos Nordic Beauty Bar är Iossi och Bioup. De erbjuder båda intressanta produkter till schyssta priser.

Iossi

{Iossi} skönhetsprodukter består av naturliga ekologiska oljor och växtextrakt. Med deras produkter så vill de skapa effektiva lösningar för hud som är känslig eller problematisk. Med ingredienser som kommer från växter odlade utan kemikalier så stärker och skyddar deras produkter din hud samtidigt som de ger den näring. Deras produkter är dessutom inte djurtestade vilket är ett stort plus.

Bioup

Bioup är ett polskt varumärke som erbjuder ansiktskrämer och serum framtagna av naturliga produkter. Deras produkter fokuserar på att stödja och skydda hudens naturliga försvar.

Med hjälp av vetenskapliga studier och forskning så har Bioup hittat råvaror med stimulerande och skyddande egenskaper.


Det är framförallt tre produkter som jag är intresserad av när det kommer till dessa märken:

  • Iossi Deep Hydration Prebiotic & Rejuvenating Face Cream
    En fuktighetskräm som rekommenderas till alla hudtyper. Denna produkt ska släta ut huden och göra den mer smidig & studier har visat att den kan minska hudens grovhet med 29% efter bara 4 veckors användande. Krämen absorberas dessutom snabbt vilket är något som jag föredrar i mina ansiktskrämer.
  • Bioup Active Face Serum Vitamin C 8%
    Att vitamin C är bra för huden är nog ingen nyhet. Detta är ett serum med c-vitamin i oljeform och absorberas lätt i huden. Serum med c-vitamin kan användas i alla åldrar och appliceras på ren hud. Därefter kan du använda din vanliga dagkräm och smink.
  • Bioup Eco Sorbet Mango Facecream
    Denna kräm ser ju bara för härlig ut! Detta är en dagkräm som ger huden näring och hjälper den att behålla sin elasticitet. Krämen passar alla sorters hudtyper men framförallt mogen, torr eller skadad hud. Den innehåller bland annat mangofrö och sheasmör tillsammans med ädla oljor vilket blir en härlig cocktail för ansiktet.

Hur härliga låter inte dessa produkter? Extra härliga låter de dessutom när man vet att de använder naturliga och ekologiska råvaror. Allt känns lite fräschare då och måste ju helt klart vara betydligt bättre att smörja på huden istället för produkter med en massa kemikalier. Jag är lite extra sugen på Sorbet Mango-krämen. Det blir nog en sådan när min nuvarande hudkräm är slut.One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *