Malta,  Travels

Malta Dag 2

Vi kom tillbaka till hotellet rätt sent natten mellan Torsdag och Fredag. Mycket senare än man är van vid nu för tiden. Trots det så bestämde vi oss för att ta oss upp till hotellfrukosten, vilket vi var glada över när vi väl kom dit. Det fanns massor av gott att välja mellan och om jag skippade kaffet så kunde jag ju alltid krypa ner i sängen igen efteråt.

När klockan började närma sig 17 så tog jag en promenad till Swieqi där min vän Rebecka bor. Det är även ett område som jag bodde i under mina tidiga dagar i Malta.
På vägen handlade jag med mig lite dryck som vi skulle ha under tiden som vi gjorde oss i ordning. Planen var att köra en kväll i Paceville som man brukade göra back in the days. Men jag ville även klä ut mig lite eftersom jag inte riktigt firat Halloween ordentligt de senaste åren.

Sagt och gjort så blev det en improvisations-utklädnad med en redig utgång. Vi kom ut rätt sent och de flesta restauranger var redan stängda. Som tur är så var de schyssta på baren som vi började kvällen på och lät mig beställa dit mat från ett annat ställe som bara hade upphämtning som alternativ.

Kvällen fortsatte sedan på Havanna där det passande nog var Halloween-fest. Det var så himla kul att komma ut och dansa lite och verkligen få minnas tillbaka den värsta partytiden man hade som boende på Malta :p


Det är så många oklara bilder från den kvällen men jag låter dem ligga i mobilen.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och mysa med Zoe en stund. Har känt mig riktigt hängig idag och hoppas på att må iallafall 90% imorgon.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *