estore
Samarbeten

Leksaker från eStore

Inlägget är ett betalt samarbete med eStore.

Det senaste året när jag är ute och handlar eller shoppar online så har jag märkt att det mesta av det jag handlar faktiskt är till Zoe. Efter att hon kom till världen så är det helt enkelt roligare att handla saker till henne än till mig själv. Förutom gulliga och sköna outfits så ligger leksaker högt upp på listan över vad som inhandlas. Man ser så tydligt hur hon förstår sig på nya leksaker mer och mer och även skaffar sig favoriter. Eftersom hon utvecklas så mycket hela tiden så försöker jag underhålla henne så mycket som möjligt med nya spännande saker att leka med.

Vill man inte spendera en förmögenhet på leksaker så finns eStore. De erbjuder lite av varje på sin sajt men har även en kategori för billiga leksaker. Där finner du massor med roliga leksakskategorier som passar alla åldrar. För de som gillar Toy Story så finns exempelvis Playskool, Mr Potato head där man kan flytta runt mun, ögon, armar och annat för att skapa sin alldeles egna version. För tjejen eller killen som gillar hästar så finns bland annat Schleich häst, en leksakshäst som går att använda till både lek och som prydnad.

vibrerande babysitter från fisher price

Det finns även leksaker för de allra minsta. Fisher price babysitter blir riktigt spännande att titta på för familjens nykomling. Denna babysitter vibrerar dessutom vilket gör att du kan få lite lugn och ro medans din bebis vibrera skönt till sömns.

När du beställer leksaker från eStore så kan du förvänta dig snabba leveranser på 1-3 dagar då deras lager finns i Sverige. Du kan dessutom få hem dina varor först för att testa dessa och betala inom 14 dagar efteråt. Är du nyfiken på vad andra kunder tycker om eStore så kan du alltid spana in deras omdömen hos Trustpilot. Du finner dem helt öppet vid varje produkt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *