Livet som mamma

Sista helgen

Då har snart vår sista helg innan avresan mot Costa Rica passerat. Vi har haft en riktigt rolig helg med många aktiviteter. Jag skulle egentligen gott på ett event hemma hos en vän idag men valde att stanna hemma. Zoe har vägrat sova hela natten och endast velat ligga bredvid mig med tutten i munnen så jag har fått väldigt lite sömn. Därför valde jag att bara vara hemma och ta det lugnt idag. Råkade jag dessutom somna till lite tyngre och hamnade i en skön position men där hon inte kunde nå tutten så började hon sparka runt. Men vad gör man inte för sin bebis ?

Övriga dagar har varit väldigt roliga. Fredagen spenderade vi på en julfest för barnfamiljer där vi hängde hela dagen och träffade andra föräldrar och blivande föräldrar. Zoe fick även träffa tomten för första gången och fick även en liten julklapp. Alla tog dessutom med sig egna maträtter eller sötsaker vilket dukades upp till en härlig buffe för alla att gå och plocka på. Kul att testa typiskt juliga saker från världens alla hörn.

Gårdagen var vi ute på middag med två vänner som även dom väntar barn. Åt så otroligt god Indisk mat och tog sedan ett glas på en bar i närheten innan vi rörde oss hemåt.

Jag har sagt det förr. Men när det kommer till Indisk mat så är jag extremt petig. Är det ett riktigt bra ställe så fullkomligt älskar jag Indisk mat, annars så kan jag verkligen ogilla det. Men stället vi var på igår var verkligen topp! Och precis allt vi beställde in var en fröjd för smaklökarna ?

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *