Everyday life

Vecka 14 2021

Vilken underbar vecka det har varit och vilket väder! Har blivit en massa utomhus häng. Förutom att Zoe har fått busa runt med kompisar så har jag lyckats inviga utegymmet som ligger i närheten. Kändes som att vi mest bara testade på allt, men satan vilken träningsvärk jag hade efteråt. Så dit blir det fler turen under kommande vecka.

Så det är min nya obsession – Yoga, meditation, springturer och utegym ❤

Jobbveckans avslutades med en lunch på golfbanan. Jag beställde in Teriyaki oumph med wasabi majonnäs och det var SÅ gott! Kvällen blev lugn med skaldjurstallrik, bubbelvatten och serier. Innan det var läggdags fick jag även en välbehövlig massage då min kropp fortfarande värkte efter veckans träningspass.

Lördagen (idag) har spenderats med vänner utomhus och även lite häng hemma hos dem i solen med grillning och annat gott vilket var riktigt trevligt. Ni vet sådär trevligt så att man glömmer bort att mobilerna existerar. Det blev alltså inte en endaste bild. Och då brukar jag ändå tänka på sånt då jag vill kunna dela med mig här.

Denna kväll tänker jag däremot njuta av egentid. Jag har en hel del “jag saker” på schemat som jag tänker ägna mig åt. Sen ska jag njuta av att bara mysa framför någon mysig serie med en kopp te.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *