körkort
Everyday life

Körkortsskolan

I samarbete med körkortsskolan

Jag var inte en av de snabbaste att körkort. jag väntade i flera år efter att jag fyllde 18 innan jag väl kom igång med det. Jag minns att det hade mycket att göra med att jag inte kände att jag hade tid riktigt, och att körkortsboken var tråkig att läsa.
När jag väl tog mitt körkort så hade jag flyttat utomlands, men hade jag tagit det i Sverige idag hade jag med stor sannolikhet använt mig av Körkortsskolans teoripaket. hur smidigt som helst att kunna studera via datorn och ta provtester för att se hur det eventuellt skulle kunna gå när man väl gör teoriprovet. Med det paketet erbjuder de dessutom obegränsad tillgång till alla frågor och kurser online tills dess att du har klarat provet. Ingen press och du kan alltså ta den tid du behöver.

Jag minns dagen då jag fick mitt körkort, vilken lycka! Det första jag gjorde efter att ha fått mitt kort var att ge mig ut på jakt efter en egen bil. Det tog sin lilla tid innan jag hittade min pärla men det är värt väntan om man verkligen vill att det ska bli rätt. Så är du sugen på att också ta körkort och skaffa egen bil så rekommenderas ett besök hos Körkortsskolan.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *