nyttig lunch
Everyday life

Hängig Torsdag

I Tisdags kände jag mig återigen förkyld och hängig. Mestadels visade det sig genom att jag var tjock i halsen. Däremot vaknade jag upp igår och mådde prima! (trots lite sömn). Jag var superproduktiv hela dagen och hann med både jobb, promenader, gym och matlagning. Men jag skulle nog ha väntat med gymmet för nu känner jag mig hängig igen… Well, det är väl bara att stanna inne. Fixa lite på datorn, mysa med bebis, kolla serier och lyssna på poddar.

Lyssnar just nu på avsnitten “Svarta änkan” från podcasten En mörk historia. Riktigt spännande! Så har du lite dötid över, eller kanske också sitter hemma med en bebis och vill göra något samtidigt som du ammar i sängen så rekommenderar jag denna. Är själv på avsnitt 3 av 5 just nu och jag ser riktigt mycket fram emot att lyssna vidare.

Så nu blir det vila och nyttiga måltider. Gjorde en sallad igår som ni ser på bilden ovan. Fick sånt sug på en sallad gjord på kikärtor, rödkål, grönkål, tomat och rödlök toppat med riktig buffel mozzarella (det är verkligen skillnad på mozzarella och mozzarella).

Detta är dessutom supergott med en nyttig dressing gjord på olivolja, vinäger, citron, pressad vitlök och salt.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *