Everyday life

Golfhelg & nationaldagen

Vilken underbar vecka och helg det har varit! Har kommit på en hel del golfrundor efter jobb, och även klarat av mitt gröna kort! *High fivar mig själv*. Vädret har även varit fantastiskt så det har blivit massor med lek och bus utomhus för Zoe och hennes bästa kompis.

Zoe har för övrigt lärt sig att öppna ytterdörren själv och springer mer än gärna ut iklädd endast skor och blöja. Hon ska till parken och hem till sin bästis som hon också har lärt sig att hitta hem till. Så nu får ytterdörren stå låst för jämnan här hemma.

I Lördags hade vi golfdag här hos oss. Vi bjöd på lunch innan tjejerna skulle gå ut på din boll och sedan bytte vi av med killarna. Efteråt blev det häng i solen och grillning. Jag hade även cyklat iväg och köpt en barnpool, vattenspridare, vattenpistoler och annat smått och gott dagen till ära. De uppskattades bland ungarna…. förutom hos Zoe som jag upptäckte är en riktig badkruka :p

Nationaldagen blev det häng hemma hos Jocke och Bella med en spontanmiddag. Självklart lekte ungarna på som vanligt. De bjöd till och med på underbar musik i form av live konsert via en synt… Mycket vackert.

Igårkväll blev det även ännu en runda med golf vilket resulterade i att jag sänkte mitt hcp för första gången sedan jag tog mitt gröna kort förra veckan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *