Everyday life

Fullspäckade dagar

Veckorna går så himla fort nu i slutet av året. Dagarna flyter liksom samman och helgerna är fullbokade. Det känns som att det alltid är något på gång vilket jag älskar. Men det ska även bli sjukt skönt att komma ner till landet om ett par veckor och bara mysa. Jag tar med mig Zoe och åker ner extra tidigt denna jul. Vi ska hitta på en massa roligt tillsammans och bara njuta av att julen börjar närma sig.

Så vad har jag gjort på senaste då?

Förutom att ha shoppat en miljon prylar till lägenheten och även blivit proffs på att bygga ihop ikea möbler så har även hunnit:

Firat min kusin Caroline med trevlig middag

Det är alltid så himla mysigt att hänga hemma hos Carro och Danne. Ungarna har så roligt tillsammans och det har även vi. Älskar även våra spelkvällar som vi planerar in några gånger om året. Tror 90% av kvällen är skrattattacker.

Varit på glögg-brunch hos min kusin Rikard

Hur gott ser inte detta ut då? Jag och min glögg-bästis Rikard älskar ju denna varma dryck och på bilden ser ni årets upplaga. Det är en vitvinsglögg med smak av apelsin och som passande nog har fått namnet Valencia, vilket var den sista plats jag bodde på innan vi flyttade hem till Sverige.

Firat min syster Erika med grillmiddag

Ännu en plats som jag älskar att hänga på. Det är alltid så roligt och trevligt att vara här ute. Förra året skulle vi vara ute hos dem över nyår vilket resulterade i 3-4 nätter? Och tänk vad bra det blev att Danne som är en nära vän till mig sedan många år tillbaka föll pladask för min lillasyster Erika och idag bor dem tillsammans och har barn.

Varit på klädbytes-event & sedan utgång

Var på klädbytes-event i Solna som en vän till mig hade ordnat tillsammans med en kompis. Folk bytte kläder, umgicks, åt snacks och drack bubbel. Supertrevligt! Bytte till mig en del snygga plagg men som tyvärr blev kvar i Solna. En annan vän hörde av sig under kvällen och frågade om jag ville med till stan vilket resulterade i att jag lämnade kvar allt hos henne. Hade sedan en riktigt rolig kväll tillsammans med gamla och en nyfunnen vän 🙂

Firat min syster Emma

Min syster Emma fyller år 4 dagar efter min syster Erika så det blev en jäkla massa firande förra veckan. Dagen till ära så drog vi först hem till Julia och sedan ut till Södra sällskapet för middag. Hamnade sedan på Shot luckan och sedan vidare till ett annat ställe där vi bara hängde.

Haft en jobbdejt i stan med fika och lunch

Mötte upp en gammal vän från Malta inne i stan och satte oss för att jobba tillsammans. Blev även en middag på Indian Street Food. Gillar det stället då maten är riktigt god och man får mycket.

Kommande veckor kommer fortsätta att vara fullproppade med planer innan jag rymmer ner till sommarstället inför jul. Det ska verkligen bli mysigt och jag längtar massor.

Jag hade även ett väldigt lyckat glöggmingel i Lördags med familj och släkt här hemma men det delar jag med mig av i ett annat inlägg.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *