badrum från Badshop.se
Everyday life,  home design

Badrumsinredning från Badshop.se

Inlägget är i samarbete med Badshop.se

När jag kollar runt på lägenheter eller hus, vare sig det gäller för att hyra inför semester eller för att bo i under en längre period så kikar jag alltid lite extra på kök och badrum. För mig är det jätteviktigt att dessa två rum ser fräscha och inbjudande ut innan jag bestämmer mig för ett hus eller lägenhet att bo i.

När det kommer till köp av lägenhet eller hus så spelar det inte lika stor, eftersom jag då kan inreda och fixa själv som jag vill, vilket är något som jag ser fram emot att göra en vacker dag.

Jag älskar att surfa runt bland sajter och kika på inredning, och en hemsida som jag fastnat för på senaste är Badshop.se som erbjuder massor av stilren badrumsinredning.

Jag är ju en riktig sucker för badkar, och älskar att ta varma bad och har gärna en kopp te på badkarskanten att dricka under tiden, eller ett glas vin. När jag var yngre föredrog jag badrum med jacuzzi då vi hade det hemma, men med tiden så har jag börjar uppskatta en mer klassisk design på badkar och gärna med rundade kanter (exempel nedan).

badkar från badshop.se

Storleken på ett badrum tycker jag inte spelar så stor roll. Hur litet eller stort det än är så går det att fixa till riktigt fräsch inredning om man planerar rätt. Ibland kan jag faktiskt föredra lite mindre badrum med hemtrevlig och fräsch inredning istället för badrum som är väldigt stora.

Hos Badshop.se hittar du produkter för alla olika sorters badrum i olika storlekar. När det kommer till deras badrumsprodukter så följer de tre riktlinjer – Det ska vara bekvämt, snyggt och praktiskt.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *