blogg

Lagerrensning och reor på barnprodukter

Inlägget innehåller adlinks

Jag älskar när reorna sätter igång och man kan börja fynda en massa fina produkter till Zoe. Jag skulle däremot aldrig ge mig ut på stan bland julreorna och springa runt i butiker. Det har man ju gjort ett par gånger tidigare och jag ångrar mig alltid! Folk är som galna och alla kläder och prylar ligger bara slängda överallt känns det som. Då föredrar jag att sitta i lugn och ro och beställa saker på rean online istället. Även om det också kan vara lite stressigt då man vill hinna beställa det innan lagret tar slut :p

Här är några av de reor som jag kommer att spana in nu i dagarna:

Adlibris Julrea

Här kan man ju fynda både böcker, leksaker, pussel och pyssel. Zoe är i den åldern nu där hon älskar att pyssla och kan sitta koncentrerad under långa stunder för att klippa och klistra med saker och ting. Toppen vore ju om man redan nu kunde börja handla och planera inför vårens påskpyssel 🙂

Adlibris – Upp till 50% på leksaker
Adlibris – Upp till 40% på barnpyssel
Adlibris – Upp till 50% på spel och pussel

Julrean på leksaker är i full gång medans de andra kategorierna sätter igång den 27e December.

Polarn och Pyret

När man själv bar Polarn & Pyret som liten och kan ge vidare kläderna till sina egna barn utan att det syns något märkbart att kläderna är gamla, då vet man att det är bra kvalitet. Så deras rea är helt klart något jag kommer att spana in. Har redan tjuvkikat runt lite och sett massor av fina plagg. Både sånt som kan användas under våren/sommaren men även inför nästa höst och vinter.

Julrea hos Polarn och Pyret 30% – 50%

Åhlens rea

Åhlens är helt klart en av mina favoritbutiker. Jag älskar att kika runt både fysiskt i butiken och online. Just under större reor så föredrar jag dock det sistnämnda då jag tycker att det blir så kaosigt med för mycket folk och långa köer till kassorna. Men man kan ju fynda precis lika bra online som på plats.

Rea hos Åhlens, upp till 50%

KidsDreamStore

En sajt som erbjuder mycket av vad ditt barn kan tänkas behöva och vilja ha. Här finns det både kläder, leksaker och inredning till barnrummet. Deras julrea erbjuder så mycket som upp till 60% rabatt på massor av produkter. Du kan dessutom just nu få ytterligare 15% rabatt med koden “REAKIDS”.

Julrea hos KidsDreamStore upp till 60%

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *