Everyday life

Jag har ett beroende

Ett lite annorlunda beroende kanske, men Jag kan inte låta bli att köpa nya agendor hela tiden. Senast igår köpte jag en ny. Jag är helt besatt av att skriva ner planer, att skapa “att göra listor” och skriva ner saker och ting. Får jag mer saker gjort tack vare det? Mja, kanske.

Jag vill ha en agenda för jobbrelaterade saker, en för planering av aktiviteter, en för träning, en för privata projekt och så fortsätter det så.

Att det även reas ut agendor som dessutom har små söta klisterlappar inuti att använda sig av på sidorna gör inte det hela lättare. Nåväl. Det blir väl en hel resväska fullproppad med skrivböcker och agendor den dagen som flyget går härifrån.

Har ni något speciellt som ni är besatta av?


Det senaste

Ja uppdateringen har ekat lite tomt här på senaste. Spenderade en månad i Costa Rica och sedan kom mamma hit och hälsade på samma dag som vi kom hem. Nu har det gått en vecka och hon stannar totalt i två veckor. Det betyder att det tid jag tar för mig själv under dessa veckor mestadels går till jobb.

Men det som tar mest av min tid är självklart Zoe. Trots att hon är världens snällaste och gladaste så kräver alla bebisar mycket uppmärksamhet. Och jag ger mer än gärna min tid till henne. Att se hennes glada ansikte och höra hennes glädjetjut dagarna i ända värmer verkligen i hjärtat.

Träna inför toughest

Sedan går några timmar i veckan åt till träning igen. Jag har bestämt mig för att anmäla mig till toughest som sker i Stockholm i Juni. Med tanke på att jag både varit gravid, fött barn, rest runt och levt på utemat och öl så har jag en hel del att ta igen nu. Och vad är mer motiverande än toughest?? Wish me luck! Nu ska jag svepa resten av kaffet och sedan ta mig till min nästa gymklass.

En av alla de hinder som är med i toughest

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *