blogg

Januari 2022

Då har vi redan kommit till sista helgen i Januari för i år. Jag tycker ändå att Januari har känts rätt så lång. Kanske för att jag har hittat på en hel del (i början iafall). Året började ute på Ekerö men massa gott och härligt folk. Sedan har månaden fortsatt med trevliga middagar, härligt häng, pulkaåkning och besök från Malta.

Besöket från Malta var från en vän som egentligen kommer ifrån Holland men vi träffades när vi alla bodde på Malta och han bor kvar.
Vi har helt säkra på att Zoe skulle bli arg bär hon fick reda på att han skulle få låna hennes säng under de 9 dagar som han var här. Men det gick hur bra som helst. Hon lät honom ha hennes rum under hela besöket utan problem. Hon har ju träffat honom förr men det tvivlar jag på att hon minns då hon var cirka 5 månader gammal då.

Vi lyckades även hamna på en sjukt rolig kontorsfest inne i stan andra dagen som vi hade besök från utlandet. Det var ett internationellt företag med många personer från andra länder vilket var perfekt med tanke på vårt engelsktalande besök. Min partner pratar ju dessutom inte heller flytande svenska riktigt ännu.

Det blev iallafall en sådan där sjukt rolig spontan kväll som slog alla förväntningar. En sådan kväll man hade många av förr i tiden, men som är ganska sällsynt efter att man har skaffat barn och familj.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *