partyhallen
blogg

Allt inför högtider och andra festligheter

Inlägget är i samarbete med Partyhallen.

Är det något jag verkligen älskar så är det att fixa inför födelsedagar och högtider. Trots att det fortfarande är ett halvår kvar så har jag redan börjat planera inför Zoes 4 årskalas. Hon har ju dessutom redan önskat sig ett tema vilket gör det lätt att redan börja föreställa sig hur det ska se ut.

Sist hon fyllde år så ville hon ha Baby shark tema. Som tur är så behövde jag inte åka runt till en massa olika butiker för att hitta all dekoration och tillbehör. Det mesta kunde jag beställa online hos Partyhallen och fick det då snabbt levererat hem till dörren.

Men innan det är dags för nästa födelsedagskalas så har vi ju en hel del högtider att se fram emot. En högtid som jag vet att Zoe verkligen längtar efter just nu är påsk. Inte så konstigt kanske med tanke på alla glada färger, men framförallt allt godis! Förra året var det dessutom extra speciellt då påskharen kom på besök och placerade ut ägg på tomten.

Påskharen som kom på besök var egentligen min syster Emma som hade klätt ut sig med hjälp av en påskhare-kostym för att överraska ungarna. De tror fortfarande stenhårt på att det var den riktiga påskharen som kom på besök och vi kommer självklart att fortsätta med denna tradition även i år. Vi beställde även hem färgglatt påskpynt och dekorerade fint i vår fruktträdgård där haren gömde barnens ägg.

Påskhare-dräkten hittar du hos Partyhallen där det även finns fler utklädander och tillbehör som passar andra högtider, såsom midsommar, studenten, kräftskivan och jul. Det finns också produkter för olika festteman och maskerader.

Det finns även presenter och tillbehör för den som vill pyssla och baka fina tårtor och annat inför kommande firande av någon. Varför inte beställa baktillbehör och kit för blöjtårta i passande färger inför kommande baby showers?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *