collagen skin & nails
Skönhet

Healthwell – Collagen Skin and Nails

I samarbete med Healthwell har jag fått testa produkten Collagen Skin and Nails. Ett kosttillskott som ska hjälpa till att förbättra kvalitén på hud och naglar. Kapslarna innehåller ett flertal ämnen som ska hjälpa till att bygga upp och skydda huden och naglarna och det ska bli superkul att se skillnaden under det långa loppet då jag älskar produkter som denna.
Kapslarna innehåller följande ämnen:

• Kollagenpeptider (Kollagen Typ I)
• Kisel
• Hyaluronsyra
• Pantotensyra
• Zink
• Vitamin C

Kollagen är sedan länge känt som en av de huvudsakliga byggstenarna när det kommer till hudens förnyelse och förmåga att behålla sin elasticitet. Kisel hjälper även till med detta. Hyaluronsyra är också ett ämne som man ofta ser inom skönhetsvärlden då dess egenskaper hjälper huden att binda vatten samt bilda en geleliknande substans som fungerar som hudens naturliga smörjmedel.
Pantotensyra (även känt som B5) är ett tillskott som ofta används vid problemhy som acne. De två sista ingredienserna som består av c vitamin och zink är två antioxidativa ämnen som motverkar cellnedbrytning och hjälper till vid hårtillväxt.

Produkten som skickades från Healthwell kunde jag smidigt och enkelt hämta ut efter några dagar hos mitt närmsta postombud. Kapslarna har ingen speciell smak utan går lätt ned med en klunk vatten. Ett plus för den otroligt söta burken som ser riktigt fin ut i badrumshyllan.

Fungerar produkten?

Exakt hur bra produkten fungerar är svårt att avgöra då jag endast hunnit testa den i två veckor än så länge. Men när jag testat liknande produkter tidigare med samma innehåll så har jag fått känslan av en fräschare hud och starkare naglar. Jag vill gärna inbilla mig redan nu att fallet även är så med denna produkt, men det kanske är för att jag sett bra resultat tidigare. Jag kommer att fortsätta använda denna och se hur den fungerar på länge sikt. Det känns hur som helst redan som att huden ser fräschare och jämnare ut 🙂

Jag tror att huden visar hur du faktiskt mår på insidan. Är du stressad och äter dåligt så får du också dålig hy. Att satsa på en balanserad kost där du får i dig alla vitaminer som behövs kan därför göra mycket. Men ibland så hinner man inte med detta, då är kosttillskott super att använda för att tillgodose att som behövs.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *