Tv. Movies & Books

Netflix tips #1

Diskuterade tv-serier med mina kusiner igår som ville ha tips på Netflix serier att titta på. Jag har aldrig varit någon serie-tittare… tills dess att jag träffade Luis. Han älskar film och serier och har introducerat mig för massor av sevärt. Sedan har jag själv hittat lite mer “tjejiga” serier som jag tittar på själv.

Så i detta inlägg tänkte jag dela med mig av några Netflix favoriter. Det börjar ju trots allt röra sig mot mörkare tider vilket är perfekt för serie-mys 🙂


 • Breaking Bad
  Detta kan vara den absolut bästa serien som någonsin har gjorts. Full av överraskningar och det är svårt att bara kika på ett endaste avsnitt. Serien handlar om en familjefar med halvdan ekonomi som jobbar som kemilärare. Plötsligt får han en väldigt tråkig nyhet och måste tjäna pengar snabbt. Han slår då ihop sig med en före detta elev och börjar koka och sälja metamfetamin tillsammans. Så värd att se om du inte redan sett den. Kollar på serien för andra gången nu tillsammans med min familj och alla är helt fast!

  tv serie breaking bad

 • You
  En riktigt spännande serie som handlar om en ung man som blir besatt av en tjej. Han gör sedan allt för att bli en del av hennes liv. Serien handlar med andra ord om en stalker och bjuder på flera pulshöjande scener.

  serie you

 • Insatiable
  Väldigt tjejig och ytlig serie, men så himla kul och underhållande. Det handlar om en tjej som blivit mobbad i skolan och nu ger igen och försöker återfå sitt självförtroende genom att delta i skönhetstävlingar. Det händer mycket oväntat och serien är full av drama och överraskningar.

  insatiable

 •  Mad Men
  Ännu en av de absolut bästa serierna jag har sett. Serien utspelar sig till största delen i New Yorks kontorsmiljö på 60-talet. Det är verkligen så kul och intressant hur allt fungerade på den tiden när det kommer till både business och könsroller. Sen har vi ju Jon Hamm i en av huvudrollerna vilket gör serien ännu bättre.

  mad men tv serie

 • The haunting of hillhouse
  Gillar du skräck så är denna serie ett måste!!! Jag blev väldigt positivt överraskad av hur läskig denna serie faktiskt är. De har lyckats perfekt med den där dystra stämningen som ständigt ger en kuslig känsla i kroppen. En vän till mig som älskar skräck och inte alls är särskilt lättskrämd berättade att hon absolut inte kunde kika på denna serie ensam.

  netflix serie

 • Narcos
  Har du inte sett Narcos ännu så är det verkligen på tiden! Älskar denna serie och har sett den tre gånger nu tror jag. Säsong 3 är helt klart favoriten. Den är så himla spännande. Speciellt då det mesta av det man ser har hänt på riktigt. Sen har jag en liten crush på en av karaktärerna så det gör ju inte serien sämre.

  netflix narcos


Jag har massor av fler tips så jag kommer att göra fler inlägg med serie-tips inom en snar framtid. Jag ser dessutom hela tiden på nya serier så det kommer säkert komma upp en massa nytt spännande att dela med mig av.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *