julklappar från coolstuff
Shopping

Julklappar från CoolStuff

I samarbete med CoolStuff

November går mot sitt slut och vi kommer strax att gå in i vår underbara julmånad. Jag började officiellt att inhandla julklappar igår. Självklart online då jag gillar att kunna sitta hemma i lugn och ro och bläddra runt bland produkter utan att behöva stressa runt i ett hav av människor ute på stan. Speciellt då det oftast tar en stund innan man hittar något. Extra lång tid tar det när man letar presenter till killar, i alla fall för mig.

Även om jag har ett par klappar inhandlade redan så är jag långt ifrån klar. Jag har fortfarande en hel del att införskaffa. I detta inlägg tänkte jag därför tipsa om en av mina favoritsajter när det kommer till presenter och julklappar, nämligen CoolStuff. Jag har både fått presenter och gett bort presenter ifrån deras online butik, och aldrig är det någon som har blivit missnöjd. Det senaste jag fick i present var en karta att sätta upp på väggen där man kan skrapa fram de länder man har besökt. Perfekt för mig som gillar att resa!

En populär present som jag själv har gett bort ifrån CoolStuff är en kylbrunn för öl som man gräver ner i marken och sedan fyller med öl. Den presenter var till min pappa som blev riktigt glad. Den har använts flitigt på vårt landställe hela sommaren.

Men det jag gillar allra mest med CoolStuff är att de gör det så enkelt att hitta roliga presenter och julklappar till både barn, vuxna, män och kvinnor. Man kan söka på julklappar utifrån personlighet, ålder och pris. Har man det dessutom lite tajt i plånboken och inte vill spendera allt för mycket så kan man hitta julklappar under 100 kr. De erbjuder produkter som passar de flesta personer och du kan hitta allt från mat & dryck till hobby & fritid. Det finns i princip ALLT!

presenter till killar från coolstuff

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *