kreditkort resor
Samarbeten

Kreditkort för resor

Inlägget är ett samarbete med Kortio.se

Jag som reser väldigt mycket har flera gånger funderat över att skaffa ett kreditkort som lönar sig att använda när man är på resande fot. Jag och Luis upptäckte efter våra månader i Asien förra året att vi hade kunnat spara ganska mycket pengar om vi bara hade haft ett kreditkort som är anpassat för resor. Genom att använda ett kreditkort för resor istället för sitt vanliga bankomatkort så kan man exempelvis spara in pengar på:

  • Reseförsäkring
  • Bonuspoäng – Beroende på vilket kort du använder så kan du samla poäng under dina resor som du sedan kan växla in till exempelvis gratis flygresor.
  • Uttagsavgifter
  • Hyrbil
  • Valutapåslag – Easyliving har exempelvis 0% i valutapåslag

Det finns ett flertal olika kort att välja mellan beroende på vad du är ute efter. Hos Kortio kan du jämföra massor med kreditkort som är perfekta att använda i utlandet. Under deras kategori kreditkort för resa så har Kortio tagit fram en riktigt bra överblick av kreditkort för resor där du kan se kortens för och nackdelar. Kortio är en oberoende kreditförmedlare som har hjälpt konsumenter att hitta rätt kreditkort sedan 2013. Detta för att du som användare ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt användande.

Jag har tidigare kikat på ett par kreditkort som skulle göra att jag sparar pengar vid uttag och liknande på resor. Men efter att ha upptäckt Kortio så är jag glad över att inte ha hunnit skaffa något än då de har information om ett flertal väldigt intressanta kort som jag inte har vetat om tidigare. Är du också ute och reser mycket så rekommenderar jag ett besök på deras hemsida för att se om några av dessa kort skulle passa dig.

kortio

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *