Livet som mamma

Utelek och Cava

Asså vädret dessa dagar! Hur härligt är det inte när solen skiner dagarna i ända? Men sen måste jag erkänna att jag även uppskattar de regniga dagarna. De behövs de med.

Men de dagar som solen skiner så har det blivit en hel del lek och bus utomhus tillsammans med Zoe. Hon hänger nästan varje dag med sin bästis Penny och de rymmer dessutom ut för att springa hem till varandra. Vi försöker hålla dörrarna låsta! I Söndags så umgicks vi även med en gammal kompis till mig som jag inte har sett på år och dagar. Hon bor visst jättenära oss och har två små pojkar där ena går på Zoes förskola 🙂

Jag och Bella tog oss även friheten i Torsdags att ha lite egentid. Beställde in en flaska cava och satte oss på uteserveringen på golfklubben. Mycket välbehövlig och avslappnande egentid 🙂

En av Zoe’s favoritsysselsättningar under mornarna är att rota fram en gammal DVD av filmen Scream. Hon öppnar sedan fodralet där man inuti kan se en bild på scream-masken. Hon pekar på den och skriker tyst “oaaah”!

Hon ska även mosa in sin hatt bakom min nacke när jag sitter i soffan. Den kan absolut inte gömmas någon annanstans. Bara bakom mammas nacke.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *