Livet som mamma

BabyShower för min syster

I helgen fixade vi en babyshower åt min yngsta syster som ska ha en liten bebis. Vad det blir återstår att se då hon och hennes sambo har bestämt att inte kolla könet. Så spännande!

Vi lyckades lura iväg henne med resten av familjen för att äta lunch ute på golfbanan. Under tiden som de var borta så dukade vi upp och fixade på baksidan. När de sedan kom tillbaka så var alla här och hon blev SÅ överraskad. Med tanke på att vår mamma fyllde år två dagar senare så trodde hon att jag och vår andra syster Emma hade ordnat ett överraskningskalas åt henne och inte involverat henne i planeringen.. Så det blev en sekund av besvikelse av att inte vara involverad som sedan direkt övergick till att bli glatt överraskad. Hon insåg ju rätt snabbt att det var hennes vänner som stod där och inte mammas 😀

Det blev både vanligt bubbel och alkoholfritt bubbel. Folk fick fylla i lappar om vad de trodde att det skulle bli + advice cards. Jag hade även satt ihop en lite frågesport om min syster som mestadels handlade om hennes barndom.

Det blev hur som helst en mycket lyckad dag och min syster Erika anade ingenting!

Bara för att jag nyligen skrev om hur jag försöker att undvika socker till Zoe i största mån så kan jag berätta om att det var en liten dam som lyckades sno och lura till sig både en och annan cupcake, kladdkaka och annat gott under dagen.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *