glass i solen
Everyday life

GBs nya glassar, samt de som försvinner

Det är antagligen inte bara jag som älskar att äta glass på somrarna. Jag tycker dessutom att det är extra roligt att testa alla glassnyheter då jag alltid gillar att hitta nya favoriter. Men sen har jag självklart mina gamla favoritglassar också.

Detta är år 2019s GB glassnyheter samt de glassar som de har valt att ta bort.

De nya glassarna

Jag måste säga att det finns en hel del intressanta som jag ser fram emot att testa i sommar. Både den med brownie i, white chocolate & cookies, solero och Ben & Jerrys slices on the dough ser spännande ut. Jag gillar feta glassar som innehåller mycket bitar och choklad, men om det är riktigt varmt ute så tycker jag även att det är gott med en riktigt svalkande glass i solen.

gb nya glassar 2019

De gamla glassarna som de valt att ta bort

Ännu en gång så ryker en av mina favoriter, Magnum double karamell. Men flera av dessa glassar har jag faktiskt inte ens hunnit smaka, Oreo exempelvis. Har sett denna överallt men jag har aldrig förstått grejen med oreo, tråkiga kakor som smakar halvdant.. Lite trist att de klassiska cornetto glassarna försvinner igen dock, men jag känner på mig att de kommer komma tillbaka om några år.

gb borttagna glassar 2019

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *