fika i valencia
Everyday life

En solig Torsdag

Och vad jag har förstått så hade ni också en riktigt fin och solig Torsdag igår under Sveriges Nationaldag?
Själv tog jag en tripp in till stan för lite shopping och för att möta upp min vän Alina för en fika. Vi hamnade på en takterrass och beställde in varsin chokladbakelse och kaffe.

Kvällen blev väldigt lugn med serier och pizza i sängen efter att Luis kom hem från sin fotbollsträning. Idag blir det jobb och städning. Imorgon får vi besök som stannar tills på Måndag så då vill man ju ha det lite extra fint 🙂

Serier som vi ser just nu eller precis har avslutat:

  • Chernobyl – En kort serie som handlar om Chernobyl katastrofen som ägde rum 1986. Riktigt spännande och lärorik. Man får verkligen se på riktigt hur pass förödande och hemsk denna olycka var.
  • Easy – Netflix-serie om förhållanden. Varje avsnitt är olikt det andra med nya karaktärer men ibland stöter man på samma och avsnitten flätas in i varandra på ett snyggt sätt. Vissa avsnitt är väldigt intressanta och vissa kan man känna igen sig i. Blir du lätt generad av sexscener så är det dock ingen serie för dig.
  • Good Omens – En annorlunda serie om en ängel och en demon som blir vänner och samarbetar i smyg nu när världens undergång börjar närma sig.

Länkarna går till deras sidor på IMDB. 

frida christina

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *