scary stories to tell in the dark
Tv. Movies & Books

Scary Stories to tell in the Dark

Ikväll var jag på bio med min syster och kusin. Vi kollade på Scary Stories to tell in the Dark. Hoppades kanske på att filmen skulle skrämma ut bebisen. Nää. Men den får gärna komma nu snart. Någon dag tidigare är BF skulle inte skada.

Hur som helst, tillbaka till filmen. Jag har velat se denna film ända sedan jag hörde att den skulle komma på bio. Jag ÄLSKAR skräckfilmer och det är min absoluta favoritgenre. Däremot är jag väldigt svårflirtad. Jag har älskar skräck sedan jag var liten och med åren så krävs det mer och mer för att jag ska bli riktigt skrämd.

scary stories to tell in the dark fet kvinna

Så lyckades denna film skrämma mig? Nej tyvärr inte. Det betyder dock inte att den var dålig eller inte läskig. Jag såg flera andra personer i biosalen sitta och hålla för ögonen och bli rädda under filmens gång. Det är helt enkelt jag som är väldigt svårskrämd när det kommer till film. Däremot så gillade jag filmen. De hade även lyckats med en hel del obehagliga scener som jag tror att många kan bli skrämda av.

Filmen var alltså underhållande, annorlunda och garanterat läskig för den som är lättskrämd. Dock lite förutsägbar. Jag gillar regissören till filmen väldigt mycket och tycker han har bra fantasi när det kommer till filmer. Men min favoritrulle med Guillermo Del Toro är fortfarande Pans Labyrint 🙂

Är filmen Scary Stories to tell in the Dark värd att se? Svar ja.

Sen har jag en fråga till er besökare:

Vad äter och dricker ni helst när ni går på bio?

Själv är jag en riktig godisgris och vill gärna ha plockgodis med kolsyrat vatten till. Ibland blir det även biopopcorn med i 9 fall av 10 är det främst godis som gäller.

10 Comments

 • Joanna

  Kul att gå på bio. Jag är rätt så lättskrämd, så jag hade nog tyckt att den var läskig.

  Som svar på din fråga: jag föredrar godis och coca-cola. Jag är en godisgris.

 • Dixi Wonderland

  Jag älskar också skräck men de flesta är verkligen så jävla dåliga tråkigt nog 🙁 The Conjuring är fortfarande den absolut bästa skräckfilmen som jag någonsin sett! Tyvärr har uppföljarna till den varit riktigt dåliga 🙁 Har dock inte sett nya Annabelle så hoppas att den är bra.

 • Anonym

  Jag är ju världens mest lättskrämda, men har ändå börjat uppskatta skräckfilmer mer och mer, iallafall när det finns någon sorts handling till filmen 🙂 För att svara på din fråga; jag äter popcorn och dricker CocaCola i 99,9% av fallen. Någon gång har det hänt att jag köpt godis eller såna där hot snacks, men det händer otroligt sällan, hehe.

 • Ida

  Så bra tips! Älskar skräckfilmer så får kika närmare på denna! Är dock såå taggad på It Chapter 2 som kommer nu i början av september! 😀

 • Annie

  Kul att läsa om ditt biobesök! känns som det var 100 år sen jag var på bio 😉
  Å jag är tvärtom haha, lättskrämd *ler* haha! 😉

  Men åhh, jag vill ha precis lika 🙂 kolsyrat vatten med smak och smågodis haha 😉
  Kan med vilja ha popcorn ibland, men rätt sällan det blir så 🙂

  Kramar!

 • Josäfin

  älskar också skräckisar, jag och kompisarna ser alla på bio för högsta “läskighet” haha! Bästa bio-snackset är plockgodis eller hotsnacks 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *