Anyora Bodega Valencia
Livet som mamma

Anyora Bodega

Sitter här hemma i mörkret med tända ljus och äter choklad tillsammans med ett glas rödvin samtidigt som godnattsånger för bebisar spelas i bakgrunden.. Mycket uppiggande denna trötta afton.

Zoe har bestämt sig för att vakna ungefär varannan timma under nätterna igen på senaste tiden vilket gör att jag inte fått mycket sömn. Det blir mestadels att hinna med att ordna med nödvändiga saker och sedan mysa med bebisen. Som tur är så sover hon fint i vagnen om vi vill komma ut en sväng för en bit mat också. Detta gjorde vi i veckan tillsammans med en vän då vi även upptäckte ett riktigt bra tapasställe här i närheten. Anyora Bodega. De har tapas som jag inte sett på andra ställen. Jag älskar att äta på restauranger som erbjuder något extra som är unikt för just det stället. Och det hittade vi här.

Förutom sömnlösa nätter och ett evigt konkande på min lilla sötnos så har jag även skaffat gymkort denna vecka. Kommer gå under en månads tid innan vi ger oss iväg till Costa Rica. Så skönt att äntligen vara tillbaka och jag är helt slut just nu i kroppen efter denna veckas träningspass.

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *