Everyday life

Vecka 42

Efter en mysig helg med både barnkalas, loppis och grönsaksmarknad på Söder så vaknade Zoe upp med hosta i Söndags. Det blev alltså att stanna hemma under veckans tre första dagar. Som tur var så hann hon gå till förskolan en dag (i Torsdags) för att sedan få vara hemma idag igen då förskolan har stängt.

På tal om barnkalas så var det fiskdamm på kalaset och Zoe fick sin allra första godispåse. Hon åt en bit av ett hallonsnöre och sen glömde hon bort påsen. Vi har sparat den åt henne här hemma och tänkte att hon får mer av den nu i helgen. Zoe har upptäckt både tårta och glass tidigare men godis är något som inte riktigt har introducerats i hennes liv förrns nu. (Förutom när hon och Nova lyckades sno en hel Marabou chokladkaka av Novas morfar som de hann äta en halv ruta var av). Vi upptäckte det rätt snabbt då det plötsligt blev knäpptyst i vardagsrummet som de lekte i… Då vet man att det är något bus som sker.

Älskar verkligen att gå på mysiga höstmarknader där de säljer ekologiskt och närodlat. Självklart fick en hel del fräscha grönsaker följa med hem 🙂

På Söndagen gjorde jag något som jag inte gjort på flera år – Jag lagade egen sushi till middag och det blev SÅ bra! Det är dessutom inte alls särskilt krångligt och går rätt fort. Så det kommer att lagas mer ofta här hemma nu.

För övrigt så reas det ut en massa barnkläder just nu för att göra plats åt vinterkläderna. Men även leksaker och inredning reas ut för att göra plats åt nya kollektioner. Perfekt för den som redan vill handla kläder till de små inför våren 🙂

Grå Body set 59.60:- (149:-)
Pique Body 244.30:- (349:-)
Vita byxor med prickar 99.50:- (199:-)
Babyleksak Drömfångare 249:- (349:-)
Snuttefilt med elefant 399:- (495:-)
Rockig body med elgitarrer 174.30:- (249:-)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *