kila möbler
Everyday life,  home design

Utemöbler från Kila Möbler

Inlägget är ett samarbete med Kila Möbler

Jag fullkomligt älskar att bläddra runt bland utemöbler. Jag vet inte om det har att göra med att jag associerar utemöbler med trevliga utekvällar under sommarhalvåret med nära och kära, eller om det helt enkelt är på grund av att jag gillar att pyssla och fixa med våra uteplatser för att göra dessa extra mysiga. När jag pratar om att pyssla på uteplatser så tänker jag främst på vårt fina sommarställe. Vi har så himla många mysiga uteplatser och altaner där som alltid går att piffa till lite extra. Den stuga som jag och mina systrar numera äger är mitt nästa projekt att fixa till.


Vi har en stor veranda som sträcker sig från stugan till vår hemmabyggda bastu med utsikt över vattnet. Och jag har SÅ mycket planer för hur jag skulle vilja fixa till det utrymmet. Förutom att leta inspiration via sociala medier så älskar jag att bläddra runt bland produkter online.

Soffgruppen nedan är ifrån Kila Möbler och så himla fräsch. Jag älskar designen på möblerna och när de är i jordnära färger. Jag har dessutom funnit ett flertal dekorationsalternativ att ha omkring denna soffgrupp.

utemöbler från kila möbler

Förutom själva möblerna så vill jag även inreda med:

  • Filtar, plädar och fuskpälsar. Vi vet nog alla att det kan bli kyligt under de svenska sommarkvällarna, och hur mysigt är det inte då att krypa ihop under en varm filt.
  • Kuddar. Förutom filat och plädar så är det viktigt med massor av fina och mysiga kuddar att ha i soffgruppen.
  • Lyktor. Jag fullkomligt älskar lyktor, och de får gärna vara RIKTIGT stora.
  • Eldkorgar. Tycker det är så mysigt att ha eldkorgar brinnande omkring än när mörkret faller på och det börjar bli lite kyligare.
  • Gröna växter. Varenda rum man inreder blir trevligare med lite grönt, detsamma gäller uteplatser. Gärna stora växter. Se bara till att dessa är tåliga då de kommer att stå ute.
  • Krukor. Till växterna måste man självklart ha snygga krukor som matchar resten av inredningen. Även här gillar jag naturliga färger i sten eller korg.

dekoration uteplats kila möbler

Alla produkter på bilden kommer ifrån Kila Möbler

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *