blogg

Födelsedagsfirande av kusin

I Lördags var jag hembjuden till en av mina kusiner på födelsedagsmiddag och utgång. Jag tycker alltid att det är lika kul att få göra sig iordning och fixa sig när man vet att man ska ut och ha det kul med härliga människor. Alla mina kusiner och systrar skulle dessutom med och då vet man att det blir extra kul!

Det blev en massa gott småplock, drinkar och hot shots. Sedan en taxi in till Golden Hits. Jag minns fortfarande när man var 18 år gammal och tyckte att det bara var folk i ens pärons ålder som hängde där. Ja nu är man ju ett päron själv liksom.

Det blev iallafall en riktigt rolig kväll i vanlig ordning. Det var karaoke, ölprovning och massor med dans. Även en del häng vid vattenstationen som jag så glatt berättade för min kollega dagen innan om för att sedan bli retad och kallad för gamling. Jag tycker iallafall att det är toppen att man slipper stå i kö om man vill dricka vatten och att det är lättillgängligt för alla 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *