oppo filter
Min Graviditet

2 Dagar över BF

Då är det två dagar sedan jag hade min BF. Det ser med andra ord ut som att bebisen brås mer på sin far än på mig :p
Däremot så är det väldigt få som föder på sitt beräknade datum. Hela 70% av alla bebisar föds efter det beräknade datumet. Och än så länge är det bara två dagar. Bebisen kommer väl så snart den är redo.

Tills dess passar jag på att vila och ta det lugnt. I går kväll var det perfekt då det spöregnade ute och jag kunde sitta inne och mysa framför serier och tv-spel. Idag skiner solen för fulla muggar. I tankarna vill man alltid ta till vara på de fina dagarna och komma ut en sväng. Men jag är alldeles för trött för det just nu. Ska komma ut på min dagliga promenad senare, men inte i denna sol. Föredrar kvällspromenader nu för tiden. Snart hoppas jag på att kunna ta promenader med min barnvagn 🙂


Hur som helst så ser planen ut såhär just nu:

  • Vänta och se om bebis kommer
  • Gå på ultraljud den 26e om bebisen fortfarande inte har anlänt. Ser allt bra ut så får jag vara gravid en vecka till. Är det något som avviker så blir jag skickad på igångsättning.
  • Får jag fortsätta vara gravid och inget har skett den 1a September så blir jag igångsatt.

Jag hoppas ju självklart på att det ska starta naturligt nu under veckan. Även om jag inte är gigantisk (Har gått upp runt 9 kg totalt) så känner man sig väldigt stor och tung + att man ständigt har ett tryck nedåt som är rätt oskönt. Och once again! Alla toalettbesök under natten. Ser fram emot att slippa dem.

Och sen ser jag självklart fram emot att äntligen få träffa bebisen! Det ska bli så spännande att se om det är en pojke eller flicka. Vem bebisen är lik. Hur den kommer att vara och allt sådant som hör där till!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *