Adventskalendrar

Inlägget innehåller Adlinks


Det är fortfarande ett tag kvar till julafton, men årets adventskalendrar är redan ute till försäljning. Självklart pratar jag inte om vanliga julkalendrar utan de som är fullproppade med skönhetsprodukter, smycken, godsaker och andra härligheter. 

Vill du säkra din adventskalender kan det därför vara en bra ide att se över dessa redan nu. Oftast så finns de i en begränsad upplaga och det är först till kvarn som gäller. 

Nedan har jag listat ett flertal intressanta julkalendrar för år 2019 som absolut är värda att spana in. 

Skönhets Julkalender 

Vem vill inte ha en julkalender full med nya skönhetsprodukter att njuta av dagligen? Under hela December månad så kan du överraska dig själv med en ny skönhetsprodukt varje dag hela vägen fram till jul. 

Om du inte vill ha en kalender full med skönhetsprodukter själv så är det alltid en uppskattad present att ge bort. Här kommer några av de mest populära och uppskattade kalendrarna inom kategorin skönhet och smink. 

The Body Shop Kalender 2020

En av de mest populära bland adventskalendrar är den från The Body Shop. Dessa kommer i olika prisklasser och upplagor enligt följande: Dream Big this Christmas Beauty Adventskalender, Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar och Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar.Make It Real Together Big Advent Calendar

  • BeautyPris 545 kr. Har ett innehåll till ett värde av 1 000 kr.
    I denna kalender finner du massor av härliga produkter inom kategorin Bad och Kropp.
  • Deluxe Pris 895 kr. Har ett innehåll till ett värde av 1 610 kr.
    25 stycken noga utvalda produkter från deras mest populära serier inklusive special edition produkter. I denna finner du både hudvårdsprodukter, makeup och bad & kropp.
  • UltimatePris 1 395 kr. Har ett innehåll till ett värde av 3 410 kr.
    Det ultimata valet för dig som älskar produkter från Body Shop. Här finns det mesta inom kategorin skönhet och du kan även spara askarna för att para ihop den till en liten julstad. 

 

GlossyBox Adventskalender 2020

En riktigt eftertraktad adventskalender är den från Glossybox. Ni som redan prenumererar vet att deras boxar bjuder på riktigt fint innehåll. Deras julkalender är inget undantag. Kalendern släpps den 10e September för medlemmar.
I denna finner du massor med skönhetsprodukter till ett värde av 5 300 kr för endast 999 kr. 

julkalender från glossybox 2019

Lyko Adventskalender

Lyko kommer som vanligt med sitt bidrag till årets adventskalender. I detta års upplaga så finner du en härlig julkalender fullproppad med de mest eftertraktade varumärkena just nu. Du hittar både hudvård, parfym och produkter för att ta hand om ditt hår. Dessutom så döljer det sig några riktigt fina överraskningar i årets upplaga.

Denna kalender innehåller produkter till ett värde av 3 000 kr. Men blir din för endast 999 kr!

Lyko Adventskalender Luxury! – Sparkling Wishes from Lyko

Fler adventskalendrar fulla med skönhetsprodukter 2019

julkalendrar skönhet 2019